Vacature

Aeres Milieu B.V. is een multidisciplinair ingenieursbureau dat actief is op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, geohydrologie, archeologisch onderzoek en flora en fauna onderzoek. Wij voeren onderzoeken uit voor een breed scala aan opdrachtgevers in heel Nederland. Voor ons kantoor, dat gevestigd is in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

(junior) adviseur water

Als adviseur water werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende projecten op het gebied van stedelijk waterbeheer. Als adviseur water ben je verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van watersystemen bij gebiedsontwikkeling en infrastructuurprojecten. Je werkzaamheden bestaan uit het analyseren van verzamelde data, het uitwerken en adviseren van infiltratiesystemen bij afkoppeling van hemelwater, je stelt adviesrapporten op en bewaakt de planning, financiën en raakvlakken van de onderzoeken met andere disciplines. Verder fungeer je als tussenpersoon tussen opdrachtgever en bevoegd gezag om te komen tot een duurzame herontwikkeling.

Je Profiel

  • afgeronde hbo-opleiding (watermanagement, hydrologie, civiele techniek of vergelijkbare opleiding);
  • werkervaring in het vakgebied heeft de voorkeur;
  • kennis van gebruik en inrichting van watersystemen in de stedelijk en landelijk gebied;
  • je bent op de hoogte van gemeentelijke, regionale en landelijke watertaken en beleid;
  • je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht;
  • je hebt goede communicatieve- en rapportagevaardigheden;
  • je bent een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;
  • in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Aeres Milieu is een jonge dynamische organisatie. Wij bieden je een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met ruimte voor eigen inzichten en eigen inbreng. De werksfeer is prettig en ontspannen. De vacature is voor 40 uur per week maar kan eventueel ook als een parttimefunctie worden ingevuld.

De Gelderlander kwam een kijkje nemen bij onze archeologische "wegwerkzaamheden" in Katwijk (gem. Cuijk).… https://t.co/r5hAkqeTMo