Veldwerker bodemonderzoek

Vacature

Aeres Milieu B.V. is een multidisciplinair ingenieursbureau dat actief is op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, archeologisch onderzoek, geohydrologie en flora en fauna onderzoek. Wij voeren onderzoeken uit voor een breed scala aan opdrachtgevers in heel Nederland. Voor ons kantoor, dat gevestigd is in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

 Veldwerker bodemonderzoek

Als veldwerker bodemonderzoek ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat uit het uitvoeren van grondboringen en bemonstering van grond en grondwater. Je werkt nauw samen met collega's op kantoor en je koppelt je bevindingen in het veld digitaal en mondeling terug. Je krijgt een interne opleiding voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

Je Profiel

  • afgeronde mbo-opleiding milieu-, cultuur- of civiele techniek of vergelijkbare opleiding;
  • bij voorkeur werkervaring in het vakgebied;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;
  • in het bezit van een rijbewijs B.

Bij voorkeur heb je kennis van de BRL SIKB 2000 (veldwerk bij milieuhygiënisch bodemonderzoek) en bijbehorende protocollen en beschik je over het diploma basisveiligheid VCA.

Wat bieden wij?

Aeres Milieu is een jonge dynamische organisatie. Wij bieden je een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met ruimte voor eigen inzichten en eigen inbreng. De werksfeer is prettig en ontspannen. De vacature is voor 40 uur per week maar kan eventueel ook als een parttimefunctie worden ingevuld.

Deze week bezocht wethouder Pleyte van Roermond samen met coördinatoren monumentenzorg & archeologie en een medewer… https://t.co/CxvYML1WPV