Aeres Milieu aanwezig op Deventer Archeologisch Netwerk en Carrière Evenement

Archeologie, Medewerker, Nieuws
05 maart, 2024

Gisteren werd het Deventer Archeologisch Netwerk en Carrière Evenement georganiseerd bij Hogeschool Saxion Deventer waar collega’s Anouk en Jeanne-Marie aanwezig waren namens Aeres Milieu.

Ruim 300 eerste-, tweede- en derdejaars studenten van de HBO-opleiding archeologie bezochten dit evenement met als doel inzicht te krijgen in onder andere archeologie in de praktijk en de stagemogelijkheden bij verschillende archeologische bedrijven en omgevingsdiensten die aanwezig waren.

Anouk en Jeanne-Marie hebben aan de studenten uitleg gegeven hoe een stage bij Aeres Milieu eruitziet en verteld over archeologie in de praktijk waarbij ook foto’s van interessante opgravingen en uitgegeven rapportages van Aeres Milieu in boekvorm werden getoond.

Hogeschool Saxion Deventer biedt als enige hogeschool in Nederland de opleiding HBO-archeologie aan. Studenten woonachtig in de regio Zuid Nederland waren dan ook erg geïnteresseerd in en enthousiast over ons bedrijf.

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je de kans krijgt om veel (praktijk) ervaring op te doen op het gebied van archeologie (of milieu)?

Wij bieden verschillende stagemogelijkheden aan van meewerkstages tot afstudeerstages voor HBO opleidingen. Ook denken we graag met je mee over een geschikte onderzoeksvraag voor je afstudeerstage.

Een stage of leerwerkplek bij Aeres Milieu betekent: leren, goede begeleiding, werken en plezier. Spreekt jou dit aan? Je kunt hier reageren en wie weet begint jouw kansrijke stage binnenkort bij ons.

Terug naar overzicht

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures