Over Aeres Milieu

Aeres Milieu is een onderzoek- en adviesbureau op het gebied van milieu en archeologie. Al sinds 2006 gaan wij met een brede en gecombineerde aanpak aan de slag, waarmee we tot een toepasbaar advies komen voor vrijwel ieder vraagstuk. We kennen de regionale en lokale omstandigheden en vinden moeiteloos onze weg in landelijke en lokale wet- en regelgeving. Hierdoor weten we als geen ander hoe we je snel en zorgvuldig van dienst kunnen zijn.

Bij het uitvoeren van onderzoek zijn een grondige voorbereiding en goede communicatie tussen partijen erg belangrijk. Om gemakkelijke en duidelijke communicatie mogelijk te maken, heb je bij Aeres Milieu te maken met één vaste adviseur. Deze adviseur coördineert het gehele project en rapporteert de voortgang. Als opdrachtgever ontvang je inzichtelijke en helder geformuleerde rapporten, voorzien van praktisch advies. Hierbij is persoonlijk contact voor ons erg belangrijk.

We zijn erg trots dat we iedere dag weer onze kennis en ervaring in mogen zetten voor diverse opdrachtgevers en mooie projecten. Zo helpen we projectontwikkelaars, planologische adviesbureaus, architecten, aannemers, overheden en particulieren. Samen met ons team van milieudeskundigen en archeologen gaan we geen uitdaging uit de weg, en helpen we graag om je plan te realiseren.

Onze specialisten

Anouk

Projectmedewerker bodem en water

Arne

Senior KNA Archeoloog

Bea

Projectmedewerker bodem

Dieke

Junior fysisch geograaf

Dion

Senior historicus

Francien

Secretaresse

Directeur / adviseur

Herman

Milieukundig veldwerker

Janne

Archeoloog

Jeanne-Marie

Teamleider archeologie

John

Projectleider bodem

Jon

Junior projectleider water en bodem

Lennart

Projectleider bodem

Lisanne

Secretaresse

Lynn

Fysisch geograaf

Michiel

Teamleider milieu

Paul

Junior archeoloog

Simon

Junior archeoloog

Tom

Directeur / adviseur

Bas

Milieukundig veldwerker

Benieuwd wat Aeres Milieu voor jou kan betekenen?

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures