Werken bij ons

Als onderzoeksbureau op het gebied van milieu en archeologie gaan wij al sinds 2006 voor het allerbeste advies voor elke klant en elke situatie. Daarom blijven we steeds op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitvoeren van grondboringen? Word jij enthousiast van het verrichten van archeologische onderzoeken? En wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie met projecten in heel Nederland?

Staat jouw droombaan niet in ons vacatureoverzicht maar denk jij dat je geschikt kunt zijn voor één van onze diensten of onze organisatie?  Stuur ons je CV via onderstaande button en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort met een kop koffie.

Ook kun je bij ons terecht voor je stage, ben jij op zoek naar een stage waarbij je de kans krijgt om veel (praktijk) ervaring op te doen op het gebied van milieu of archeologie?

Wij bieden verschillende stagemogelijkheden aan van meewerkstages tot afstudeerstages voor MBO, HBO en WO opleidingen. Ook denken we graag met je mee over een geschikte onderzoeksvraag voor je afstudeerstage. Aeres Milieu is een (SBB) erkend leerbedrijf.

Een stage of leerwerkplek bij Aeres Milieu betekent: leren, goede begeleiding, werken en plezier. Spreekt jou dit aan? Je kunt reageren via onderstaande button en wie weet begint jouw kansrijke stage binnenkort bij ons.

Klik hier om direct te solliciteren

Projectleider ecologie

Als projectleider ecologie ben je verantwoordelijk voor het rapporteren en adviseren van alle ecologische vraagstukken. In deze afwisselende functie werk je onder andere buiten in het veld waar je ecologische quickscans uitvoert of onderzoek doet naar bijvoorbeeld vleermuizen, broedvogels, amfibieën en vegetatie. Op kantoor werk je de resultaten van de quickscans en aanvullende onderzoeken uit in rapportages en je houdt je bezig met ontheffingsaanvragen. Hierbij onderhoud je contact met klanten en andere partijen waar we mee samenwerken. Je leidt je eigen projecten, bewaakt de planning, financiën en raakvlakken van het onderzoek met andere disciplines binnen ons adviesbureau.

Senior KNA archeoloog / senior KNA prospector

Als senior KNA-archeoloog / senior KNA-prospector voer je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s archeologische onderzoeken uit. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van archeologisch veldonderzoek in de vorm van boor-, proefsleuven en gravend onderzoek. Daarnaast adviseer je onze opdrachtgevers bij archeologische vraagstukken, je stelt offertes op, coördineert de onderzoeken, stuurt onderaannemers aan, stelt onderzoeksrapporten op, bewaakt de planning, financiën en raakvlakken met andere onderzoeksdisciplines (milieukundig bodemonderzoek en geohydrologie).

KNA archeoloog / KNA prospector

Als KNA-archeoloog / KNA-prospector werk je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s op het gebied van archeologisch onderzoek. Je voert dagelijks gevarieerde werkzaamheden uit met betrekking tot het  archeologisch bodemonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderzoek in de vorm van bureaustudies, archeologisch veldonderzoek en het opstellen van rapportages.

KNA archeoloog BA / KNA prospector BA

Als KNA archeoloog BA / KNA prospector BA werk je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s op het gebied van archeologisch onderzoek. Je voert dagelijks gevarieerde werkzaamheden uit met betrekking tot het archeologisch bodemonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderzoek in de vorm van bureaustudies, archeologisch veldonderzoek en het opstellen van rapportages.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature open voor jou maar wil jij wel ons team versterken? Stuur je CV en motivatie via onderstaand formulier naar ons op en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort met een kop koffie.

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures