Werken bij ons

Als onderzoeksbureau op het gebied van milieu en archeologie gaan wij al sinds 2006 voor het allerbeste advies voor elke klant en elke situatie. Daarom blijven we steeds op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitvoeren van grondboringen? Word jij enthousiast van het verrichten van archeologische onderzoeken? En wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie met projecten in heel Nederland?

Staat jouw droombaan niet in ons vacatureoverzicht maar denk jij dat je geschikt kunt zijn voor één van onze diensten of onze organisatie?  Stuur ons je CV via onderstaande button en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort met een kop koffie.

Klik hier om direct te solliciteren

Senior KNA archeoloog / senior KNA prospector

Als senior KNA-archeoloog / senior KNA-prospector voer je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s archeologische onderzoeken uit. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van archeologisch veldonderzoek in de vorm van boor-, proefsleuven en gravend onderzoek. Daarnaast adviseer je onze opdrachtgevers bij archeologische vraagstukken, je stelt offertes op, coördineert de onderzoeken, stuurt onderaannemers aan, stelt onderzoeksrapporten op, bewaakt de planning, financiën en raakvlakken met andere onderzoeksdisciplines (milieukundig bodemonderzoek en geohydrologie).

KNA archeoloog / KNA prospector

Als KNA-archeoloog / KNA-prospector werk je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s op het gebied van archeologisch onderzoek. Je voert dagelijks gevarieerde werkzaamheden uit met betrekking tot het  archeologisch bodemonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderzoek in de vorm van bureaustudies, archeologisch veldonderzoek en het opstellen van rapportages.

Milieukundig veldwerker

Als veldmedewerker ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat uit het veldwerk dat hoort bij bodemonderzoek. Je hebt contact met terreineigenaren, voert terreininspecties uit, neemt grond- en grondwatermonsters op uiteenlopende locaties, zoals binnenstedelijk gebied, bedrijfsterreinen of natuurgebieden en je werkt met digitale applicaties en apparatuur zoals Terraindex en DGPS. Ook ondersteuning bieden bij archeologisch onderzoek behoort tot je functieprofiel. Je werkt nauw samen met collega’s op kantoor en je koppelt je bevindingen in het veld digitaal en mondeling terug. Je krijgt een interne opleiding door een ervaren collega waarbij je de vaardigheden leert die horen bij het vakgebied voordat je zelfstandig aan de gaat.

(Junior) adviseur water

Als adviseur water werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende projecten op het gebied van stedelijk waterbeheer. Je bent voornamelijk bezig met het uitvoeren van watertoetsen en het berekenen en uitwerken van nieuwe watersystemen bij gebiedsontwikkeling en infrastructuurprojecten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van infiltratie onderzoeken, bureaustudies van lokale watersystemen, analyseren van verzamelde data en adviseren over hemel- en afvalwatersystemen. Je stelt adviesrapporten op welke voldoen aan de lokaal geldende regelgeving, voert overleg met klanten over eventuele knelpunten en gewenste wijzigingen in een planontwerp en fungeert als tussenpersoon tussen opdrachtgever en bevoegd gezag om te komen tot een duurzame, klimaatbestendige planontwikkeling. Verder bewaak je de planning, financiën en raakvlakken van het onderzoek met andere disciplines.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature open voor jou maar wil jij wel ons team versterken? Stuur je CV en motivatie via onderstaand formulier naar ons op en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort met een kop koffie.

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures