Werken bij ons

Als onderzoeksbureau op het gebied van milieu en archeologie gaan wij al sinds 2006 voor het allerbeste advies voor elke klant en elke situatie. Daarom blijven we steeds op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitvoeren van grondboringen? Word jij enthousiast van het verrichten van archeologische onderzoeken? En wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie met projecten in heel Nederland?

KNA archeoloog / KNA prospector

Als KNA-archeoloog / KNA-prospector werk je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s op het gebied van archeologisch onderzoek. Je voert dagelijks gevarieerde werkzaamheden uit met betrekking tot het  archeologisch bodemonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderzoek in de vorm van bureaustudies, archeologisch veldonderzoek en het opstellen van rapportages.

Senior KNA archeoloog / senior KNA prospector

Als senior KNA-archeoloog / senior KNA-prospector voer je zowel zelfstandig als in teamverband samen met ervaren collega’s archeologische onderzoeken uit. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van archeologisch veldonderzoek in de vorm van boor-, proefsleuven en gravend onderzoek. Daarnaast adviseer je onze opdrachtgevers bij archeologische vraagstukken, je stelt offertes op, coördineert de onderzoeken, stuurt onderaannemers aan, stelt onderzoeksrapporten op, bewaakt de planning, financiën en raakvlakken met andere onderzoeksdisciplines (archeologie en geohydrologie).

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures