Over ons

Als onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van milieu en archeologie zijn wij sinds 2006 actief.

Onze brede en gecombineerde aanpak op het vlak van milieu- en archeologisch onderzoek stelt ons in staat om voor vrijwel ieder vraagstuk tot een bruikbaar advies te komen.  We zijn bekend met de regionale en locale omstandigheden en vinden moeiteloos onze weg in de landelijke en locale wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat u als opdrachtgever snel en accuraat van dienst te zijn.

Het uitvoeren van diverse onderzoeken vraagt om een grondige voorbereiding en goed samenspel tussen partijen. Uw adviseur coördineert het gehele project en rapporteert. U ontvangt inzichtelijke, helder geformuleerde rapportages voorzien van pragmatische adviezen. Korte communicatielijnen zijn in uw en ons belang. Daarom heeft u bij Aeres Milieu te maken met één vaste adviseur. Het persoonlijk contact staat hierbij centraal. 

We zijn er trots op blijvend onze kennis en ervaring te kunnen inzetten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, planologische adviesbureau's, architecten, aannemers, industrie, overheden en particulieren.

Samen met ons team van milieukundigen en archeologen helpen wij u graag uw plan te realiseren.

Gé Reuver en Tom Thijssen

 

 

 

 

Nieuwbouwterrein Volkel bood plaats aan oude boerderij en timmerbedrijf https://t.co/QCQf8BoR64