Vacature

Aeres Milieu B.V. is een multidisciplinair ingenieursbureau dat actief is op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, geohydrologie, flora en fauna onderzoek en archeologisch onderzoek. Wij voeren onderzoeken uit voor een breed scala aan opdrachtgevers in heel Nederland. Voor ons kantoor, dat gevestigd is in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

Projectleider bodem

Als projectleider bodem werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende projecten op het gebied van bodemonderzoek. Je werkzaamheden omvatten de coördinatie en begeleiding van bodemonderzoeken. Je adviseert hierbij over het nut en de noodzaak van onderzoeken, stelt offertes op, coördineert de onderzoeken, stuur het eigen veldteam, onderaannemers en interne specialisten aan, stelt onderzoeksrapporten op en bewaakt de planning, financiën en raakvlakken van de onderzoeken met andere disciplines.

Je Profiel

  • afgeronde hbo-/wo-opleiding (milieukunde, civiele techniek of vergelijkbare opleiding);
  • minimaal 4 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • kennis van vak gerelateerde wet- en regelgeving (normen, richtlijnen en protocollen);
  • je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht;
  • je hebt goede communicatieve- en rapportagevaardigheden;
  • je bent een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;
  • in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Aeres Milieu is een jonge dynamische organisatie. Wij bieden je een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met ruimte voor eigen inzichten en eigen inbreng. De werksfeer is prettig en ontspannen. De vacature is voor 40 uur per week maar kan eventueel ook als een parttimefunctie voor minimaal 32 uur per week worden ingevuld.

De Gelderlander kwam een kijkje nemen bij onze archeologische "wegwerkzaamheden" in Katwijk (gem. Cuijk).… https://t.co/r5hAkqeTMo