Studenten Yuverta Roermond op bezoek bij Aeres Milieu

Bodem, Medewerker, Nieuws
12 maart, 2024

Afgelopen vrijdag hebben eerste- en derdejaars studenten van de opleiding Onderzoeker en Adviseur Leefomgeving van Yuverta MBO Roermond een bezoek gebracht aan ons bedrijf. Na ontvangst hebben collega’s Lennart en Anouk aan de studenten een presentatie met uitleg gegeven over de werkzaamheden die Aeres Milieu uitvoert. Vervolgens kregen de studenten een rondleiding door het gebouw en heeft collega Simon de studenten verteld over onze afdeling archeologie waarbij hij ook uitleg gaf over een aantal archeologische vondsten.

Na de rondleiding gingen de studenten naar buiten om praktijkervaring op te doen; er werden grondboringen gezet waarna de opgeboorde grond werd beoordeeld en beschreven. Bij het beschrijven van de grond wordt vastgesteld welke grondsoort er precies opgeboord is. Na het grondboren mochten de studenten ook nog een peilbuis bemonsteren.

Het was een zeer leuke en geslaagde ochtend.

Terug naar overzicht

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures