Teamuitje Aeres Milieu

Medewerker, Nieuws
21 juni, 2024

Dinsdagmiddag 18 juni stond voor Aeres Milieu in het teken van het voorjaarsuitje. Dit keer bleven we dichtbij huis; de binnenstad van Roermond was dit keer geen onderzoekslocatie maar de locatie van ons teamuitje. Verdeeld over vijf groepen werd een spel gespeeld waarbij een app op de telefoon ons naar karakteristieke plaatsen leidde in de binnenstad. Ondertussen werden opdrachten uitgevoerd waarbij ieder juist uitgevoerde opdracht het team dichterbij de oplossing bracht om te kunnen ontsnappen uit de stad via een geheime uitgang.

Het was een regenachtige dag maar dat mocht de pret bij een aantal fanatieke teams niet drukken. Collega’s Anouk, Jeanne-Marie en Dieke waren net iets sneller dan de andere teams en mochten zich tot winnaars bekronen. Na het spel hebben we met het hele team genoten van een driegangen diner.

Terug naar overzicht

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures