Van universiteit naar bedrijfsleven

Bodem, Nieuws
Di 29 augustus, 2023

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam binnen het team van Aeres Milieu. Tijdens mijn opleiding aan de KU Leuven (Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen) heb ik mijn interesse in duurzaamheid en milieukunde verder kunnen uitbreiden. Met een diploma op zak ben ik op zoek gegaan naar een job binnen mijn interessegebied en vond hierbij snel mijn weg naar Aeres Milieu in Roermond.

Na een spontane sollicitatie en een verkennend gesprek had ik direct het gevoel dat er een aangename bedrijfssfeer hing. Ik was daarom heel blij te horen dat ik vanaf februari mocht beginnen bij Aeres Milieu.

Onder de vleugels van senior collega Michiel word ik opgeleid tot projectleider water. Omdat dit een specifieke discipline is, en ik hier binnen mijn opleiding weinig mee in aanraking ben gekomen, kreeg ik veel nieuwe informatie te verwerken. Ik heb uitgebreid de tijd gekregen om op eigen tempo al deze informatie te verwerken. Dit in combinatie met het nodige veldwerk zorgt voor een afwisselende job waarbij ik flexibel ingezet kan worden.

Door de open bedrijfscultuur is er regelmatig contact met de andere afdelingen binnen dit bedrijf waardoor ik veel heb bijgeleerd, daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden richting afdeling bodem. Ik ben zeer benieuwd wat de toekomst mij nog kan brengen binnen het team van Aeres Milieu.

Jon

Terug naar overzicht

Kom jij ons team versterken?

Bij Aeres Milieu zijn we altijd op zoek naar specialisten om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze actuele vacatures, of neem contact op voor onze stagemogelijkheden!

Bekijk onze vacatures